Mon projet Quebec nu va mai primi dosare până în iunie

FOTO: Arhiva Știri de Montreal

Portalul ministerului a fost picat în ultimele 10 zile.

Ministerul Imigrării din Quebec a anunțat vineri că va amâna perioada de depunere a dosarelor pentru luna iunie, 2016.

Mon projet Quebec nu a fost funcțional pe 16 februarie la ora 8:30 (ora Montrealului), la data oficială la care candidații interesați puteau să își depună dosarele de imigrare online.

În loc să înceapă să accepte dosare de imigrare pentru cele 2.800 de locuri disponibile, Ministerul Imigrării din Quebec a afișat un mesaj pe situl său prin care anunța că portalul Mon projet Quebec este indisponibil din cauza unor probleme tehnice.

Vineri, un nou mesaj pe situl ministerului a anunțat candidații că perioada de acceptare a dosarelor se va raporta pentru luna iunie a acestui an.

Astfel, cei care și-au creat cont pe portalul Immigration Quebec vor putea depune actele între 13 și 20 iunie 2016. Numărul de dosare a fost și el majorat. Vor fi acceptate primele 5.000 de dosare.

După epuizarea numărului de dosare primite, portalul se va deschide din nou celor care nu și-au făcut cont în ianuarie. Alte 5.000 de dosare vor fi acceptate la o dată care va fi comunicată în viitor.

Candidații care au o ofertă de muncă valabilă sau care sunt deja rezidenți în Quebec vor putea să își creeze un cont începând cu 29 februarie.