Montreal de weekend

Mont Royal în prima zi a anului 2016. Foto Știri de Montreal.

Iată că am ajuns cu bine și în primul weekend al lui ianuarie 2016.

Primiți cu plugușorul? Ascultați aici unul tradițional, cum se urează la țară, înregistrat în Humulești – Târgu Neamț în 2011.

Intrăm în noul an pe o vreme caldă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul pentru această perioadă a anului. Weekendul ne va aduce ninsoare și o maximă de -1ºC, numai bine de ieșit pe afară.

Pe Mont Royal zăpada este perfectă, patinoarul deszăpezit și vestiarele încălzite. luați lacăte pentru cutiile în care vă puteți lăsa bocancii gratis. Tot gratuit este și accesul pe patinoar.

Tot pentru cei cu chef de ieșit în aer liber, Village Mammouth la Stadionul Olimpic vă așteaptă cu patinoar refrigerat, food trucks și DJ’s pe seară.

Cei din Laval pot da o fugă la Centre de la nature pentru  patinat, cross-country ski sau pentru derdeluș. Și ferma va fi deschisă. Ba chiar puteți să vă amintiți de vară la sera tropicală. Gratis tot.

Sâmbătă este ultima zi pentru a vizita Marea piață de Crăciun din centrul Montrealului. O mulțime de activități gratuite pentru copii și o mulțime de feluri în care puteți să vă goliți buzunarele. Puteți să dați o fugă și la balansoarele muzicale din apropiere.

Globuri la Marea piață de Crăciun din centrul Montrealului

Globuri la Marea piață de Crăciun din centrul Montrealului

Ultimul weekend pentru a vizita și Village de Noël organizat la TOHU, unul dintre cele mai frumoase sate de Crăciun din acest an. Seri tematice, patinoar gratuit, spectacole și o mică tavernă.

Cei care vor să meargă la un film vor trebui să aleagă dintre cele care au intrat deja în cinematografe săptămânile trecute. De Crăciun au avut premiera acestea:

Un weekend excelent să avem!