Iarna canadiană, mai ușoară în 7 pași

Foto arhiva Știri de Montreal.

Azi am avut -29 de grade resimțite și un viscol tăios. Cu toate acestea, putem să folosim mici trucuri pentru a rezista mai bine la frig și a ne bucura chiar de iarnă. Și nu uitați, temperaturile scăzute revigorează pielea.

masină Îmbrăcați mai multe straturi de haine, dar evitați să vă supraîncălziți și să transpirați. Umiditatea va face să vi se pară mult mai frig.
benzina Nu purtați blugi. Aceștia se răcesc mult mai repede decât pantalonii croiți din alte tipuri de material.
permisEvitați bumbacul. Acesta absoarbe umiditatea și vi se face frig mai repede.
opusLuați o căciulă, chiar dacă vă strică look-ul. Între 7 și 10% din căldura organismului este pierdută în zona capului.
bec Purtați o pereche de cizme în care vă puteți mișca degetele. Astfel picioarele nu vor îngheța la fel de repede. Din nou, este mai călduros să purtați două perechi de șosete mai subțiri decât una singură groasă.
casa Nu săriți micul dejun! Masa de dimineață pornește metabolismul care vă va ajuta să suportați mai ușor temperaturile scăzute.
gradinita Nu vă închideți în casă! Activitățile de iarnă din weekend ajută corpul să se obișnuiască și să treacă mai ușor peste temperatura scăzută și depresia de luni dimineața. Găsiți un sport de iarnă care vă place și practicați-l.

Lăsați-ne un comentariu cu alte trucuri pe care le folosiți!