Doi morți după ce balustrada unui balcon s-a rupt

Imagini Cristian Mijea / Știri de Montreal.

Clădirea de apartamente îi aparține lui Lucian Bute.

Două persoane și-au pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce balustrada unui balcon aflat la etajul trei s-a rupt.

Incidentul a avut loc jurul orelor 2 – 3 dimineața, într-o clădire de pe strada Victoria din Lachine, aproape de Avenue 33.

Clădirea de apartamente îi aparține lui Lucian Bute. Duminică dimineața, soția lui Bute era prezentă la fața locului însoțită de avocați și colabora cu anchetatorii.

Se pare că balustrada balconului a cedat. „Tehnicienii Urgences Santé un încercat să reanimeze un bărbat de aproximativ 40 de ani, dar au constatat decesul la fața locului”, a declarat André Leclerc, purtător de cuvânt al SPVM.

“Doi alți bărbați au fost transportați la spital în stare critică. Unul dintre aceștia, în vârstă de 23 de ani a decedat la spital,” a mai spus Leclerc.

Al treilea bărbat, în vârstă de 26 de ani, este în continuare la spital în stare critică. SPVM a stabilit un perimetru în jurul clădirii și intervievează martori pentru a stabili cauzele incidentului.

Contactați de Știri de Montreal, reprezentanții SPVM au citat ancheta în curs și au refuzat să confirme identitatea proprietarului clădirii de apartamente. Ei au mai declarat că cel de-al treilea bărbat care se afla pe balcon și care este la spital în stare critică este un martor-cheie în incident.