5 revelioane în Montreal

Am început deja numărătoarea inversă pentru 2016!

Pentru cei care încă se mai gândesc ce să facă în noaptea de revelion, iată 5 feluri în care îl puteți petrece în Montreal. Vremea se arată blândă cu noi în acest an. Minima anunțată pentru noaptea de anul nou este de -5ºC.

Ultimul metrou pornește de la stațiile terminus la ora 1 noaptea. În afară de acesta, puteți alege una din liniile de autobuz de noapte.

Transportul în comun este gratuit în Laval în această zi pentru toată lumea. Autobuzele vor circula după programul de sâmbăta.

1. Marele chef din Vechiul Port

Sărbătorit în fiecare an, Anul Nou în Place Jacques Cartier adună mii de Montrealezi în noaptea de Revelion. Petrecerea începe la ora 19:00. Urcă pe scenă Dumas, Yann Perreau, Bernard Adamus și Cœur de Pirate.

Urmează numărătoarea inversă și artificiile de la miezul nopții. Se dansează apoi până la ora două dimineața cu DJ VitoV. Pentru mai multe informații click aici.

2. Revelion în aer liber, la Stadionul Olimpic

De stați în estul Montrealului, vine muntele la Mahomed. Village Mammouth de la Stade olympique a pregătit o petrecere care va începe la ora 20:00.

Mixează DJ Mike Robia, Charles Poulin și Ian Key până la 2 noaptea. Costă 30$ dar include câteva gustări, acces la patinoar și toboganul înghețat, două băuturi și o cafea. Informații aici.

3. Electro Party la SAT

Zece DJ și VJ mixează și proiectează pe ecranul panoramic până dimineața. Biletul costă 30$. Lineup-ul complet: CFCF, M.Bootyspoon, Prince Club, Francis Oak, Groj, Dear Lola, Thomas White, Push 1 Stop, Sean Caruso și Melesul3.

Mai multe informații aici.

4. Crescent party

Cea mai petrecăreață stradă din Montreal nu putea să se lase mai prejos. Toate barurile de aici au pregătit petreceri de anul nou.

Prețurile variază între 10$ și 40$ și majoritatea includ șampania de la miezul nopții. Destinație obligatorie de aveți chef să intrați în 2016 dansând.

5. Stați acasă ca moșii

Un revelion cuminte nu înseamnă unul mai puțin reușit. CBC și Radio Canada au pregătit programe speciale de Anul Nou.

CBC începe comedia la ora 19:00 cu The 22 Minutes Holiday SpecialAir Farce New Year’s Eve și continuă cu Ron James la ora 21:00. La 11:30 începe 22 Minutes Counts Down to Midnight.

Radio Canada își începe programul special la ora 19:00 cu À l’année prochaine. Nu lipsește nici Infoman, nici anuala emisiune Bye Bye.

Puteți chiar să urmăriți programul din Times Square, New York, începând cu ora 18:00. Organizatorii au pregătit o transmisie în direct pe internet:

Să avem un an nou mai bun decât cel care trece! La Mulți Ani!