Trafic de droguri – 45 de arestări în regiunea Montreal

30 decembrie 2013 – Leonardo Rizzuto (dreapta) părăsește biserica, alături de membri ai familiei la înmormântarea fratelui său, Vito Rizzuto. Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal.

Polițiștii au țintit mafia italiană, Hells Angels și bandele de stradă.

Poliția provincială, asistată de SPVM și RCMP, a procedat în această dimineață la arestarea a 45 de persoane în cadrul celei mai mari operațiuni anti-drog din ultima vreme.

Trei dintre cei arestați sunt acuzați că plănuiau asasinarea lui Raynald Desjardins, șeful mafiei montrealeze și un apropiat al familiei Rizzuto. El se află închis în acest moment pentru participarea sa la asasinarea lui Salvatore Montagna, din clanul Bonanno.

Printre cei arestați se află și Maurice „Mom” Boucher, fostul șef al Hells Angels, Montreal, și un avocat care reprezenta indivizi acuzați în dosarele de crimă organizată.

Polițiștii l-au arestat și pe fiul fostului Don al mafiei Montrealeze, Leonardo Rizzuto. Acesta, împreună cu Gregory Wooley, cu oameni de încredere din Hells Angels și cu mafiotul italian Stefano Sollecito păstrau controlul distribuției de droguri în regiunea metropolitană Montreal.

În urma acestei operațiuni, începută în 2013, au fost confiscate 7 kg de cocaină, peste 1.200.000$, 41 de arme de foc, 122 de telefoane celulare și o motocicletă Harley Davidson.

Citește și:

Înmormântarea lui Vito Rizzuto