Zboruri low cost din Montreal cu islandezii de la WOW

4
Skúli Mogensen, fondatorul și CEO WOW air. Foto courtesy WOW air.

Compania islandeză ultra low cost WOW a anunțat zboruri din Montreal și Toronto începând cu luna mai 2016.

Un zbor one way între Montreal și Reykjavik va costa 99$, cu toate taxele incluse. Prețul include doar un bagaj de mână de până la 5 kg.

Compania oferă destinații europene ca London, Paris, Berlin, Copenhaga, Amsterdam și Dublin cu prețuri începând de la 149$, (one way, taxe incluse) cu o escală la Reykjavik. Zborurile vor fi efectuate cu aparate de zbor de tip Airbus A321 Extended Range.

Expansiunea WOW Air pe piața canadiană vine după o lansare pe piața americană cu zboruri din Boston și  Washington, DC la începutul lui 2015.

Amândouă serviciile vor fi oferite pe întreaga durată a anului. Skúli Mogensen, proprietarul și CEO-ul companiei a declarat că zborurile cele patru orașe nord-americane sunt doar începutul unei expansiuni în America de Nord.

Antreprenorul Skúli Mogensen a locuit aproape 10 ani de zile în Montreal. Aici a fondat și condus OZ Communications, o companie pe care a vândut-o finlandezilor de la Nokia.

Biletele pentru zborurile din Montreal și Toronto au fost puse în vânzare pe 1 octombrie, la ora 9:00, via www.wowair.ca.

4 Responses

 1. Gabi

  Am verificat personal biletul Montreal Paris cu tot cu taxe fus intors ajunge 614$, daca vrei bagaj extra sau mancare te mai fuce vreo 45$

  • JdeMtl

   CAD 571,17 Pentru 1-8 iunie cu bagaj la cala (164$), fara mancare sau scaun rezervat.

 2. BusuIoc

  Lasati manland Europa. Islanda e geniala> gheizere, aurora borealis. La banii astia mergi pe weekend si nu iti trebe bagaj la cala.

 3. Steve Harper von Craiova

  Nu vă supărați, dar nu e mare scofală… La Turkish Airlines e 856 CAD până la București (dus-întors) cu două bagaje de persoană…