Votați cu Rinocerii!

Uitați de liberali, conservatori și democrați. Este timpul să fim îndrăzneți.

America a fost construită de visători! De curajoși care au riscat totul! Au eșuat, au tras învățăminte, au schimbat ce era de schimbat și au reușit în final.

Canada nu a fost niciodată curajoasă destul. Așa nu vom ajunge nicăieri, numai cu liberali, conservatori și democrați.

Propunem să încercăm îndrăznețele formațiuni politice pe care vi le prezentăm mai jos. Și așa când vine vorba de partidele mari se lucrează pe principiul „pleacă ai noștri, vin ai noștri”.

Partidul Rinocerilor

E limpede, nu? În fața unor probleme insurmontabile, rinocerii înving. În plus, aceștia care candidează promit naționalizarea Tim Hortons și Petro Canada și privatizarea reginei.

Un guvern majoritar al Rinocerilor va instaura și Loto-Senat, pentru a da ocazia oricărui canadian să ocupe un loc în senatul Canadei. Pentru mai multe informații accesați pagina oficială a partidului.

Alianța Animală

Pe numele întreg Animal Alliance Environment Voters Party of Canada, partidul este dedicat, well, animalelor.

Alianța Animală este primul partid politic federal din America de Nord dedicat exclusiv protecției tuturor animalelor și a mediului. Ce atâta vorbă despre economie și alea, alea. Pagina oficială vă va oferi mai multe informații.

Marijuana Party

Numele îi dă de gol pe fumații ăștia. La fel stă situația și la omologii lor provinciali, Bloc Pot. S-au prezentat la alegeri începând cu anul 2000 și știu una și bună: Iarba trebuie să fie legală.

Puteți afla mai multe de pe pagina lor oficială.

A existat în trecut și un Work Less Party of Canada. A fost radiat de Biroul Electoral pentru că și-au luat misiunea în serios și nu au mai dat niciun semn de viață.

Din lista partidelor din lista oficială a Election Canada, mai putem menționa The Bridge Party of Canada pe care puteți să-i contactați la 647-964-0536. N-au website. La fel ca și Partidul Pensionarilor (416-799-5922).

Avem și partide pe care le-am încercat. Am găsit și Partidul Comunist, ba chiar are concurență de la cel Marxist-Leninist.

Noi recomandăm Rinocerii. Par cei mai serioși dintre toți. Canada va fi mai puternică! Votați Rinocerii! Namaste!