Lucian Bute is back!

Imagini Cristian Mijea / Știri de Montreal.

Lucian Bute este pregătit pentru meciul de sâmbătă.

Bute (31-2, 24 KO) spune că nu există nimic care să-l împiedice să ofere o victorie în meciul împotriva italianului Andrea Di Luisa (17-2, 13 KO), programat sâmbătă seara la Bell Centre din Montreal.

„Am avut probleme de sănătate care m-au împiedicat atât fizic cât și mental. Nu mai există nimic care să mă împiedice să ofer o victorie frumoasă sâmbătă seara”, a spus sportivul în timpul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri dimineața la cazinoul din Montreal.

„Știu de ce sunt capabil, mi-am regăsit plăcerea de a mă antrena <…> Lucian Bute is back!

Legat de un posibilitatea unui knock out Bute a spus că victoria este cea mai importantă, dar că nu se supără dacă îi va ieși un KO. „Vreau să mă debarasez de el cât mai repede”. Pugilistul spune și că și-a regăsit agresivitatea în ring.

Întrebat dacă îl interesează o luptă pentru titlul de campion mondial, Bute a declarat:

„Mă interesează orice meci cu un campion mondial. Dacă o să am șansa să lupt pentru titlul de campion mondial împotriva oricărui campion o voi face.”

Bute și Di Luisa au fost prezentați publicului luni la Cage aux Sports din Boucherville, unde au susținut un antrenament scurt (Imagini aici).