Montreal de weekend


Un weekend cu dans cubanez și bucătărie orientală.

Una caldă, una rece în acest weekend. Ziua de sâmbătă se arată excelentă, pentru duminică s-a anunțat ploaie. Altfel, vom avea o temperatură decentă tot weekendul cu o maximă de 25ºC. Anyway, e vineri seara, poftiți o piesă.

În sfârșit avem ceva și pentru vegetarieni. Nu se poate să nu găsiți ceva care să nu fi atins carne la festivalul Orientalys, o sărbătoare de patru zile a culturilor din Orientul Mijlociu organizată în Vechiul Port. Copiii pot să se pozeze în costume populare, adulții pot încerca bucătăria din 15 țări.

În acest weekend are loc în Jean Drapeau ediția din acest an a curselor cu bărci dragon. Avem poze din alți ani aici.

Puneți-vă pantofii de dans pentru Montreal Electronic Groove Fest. Biletele încep de la 10$ pentru mix-urile de la Divan Orange și Belmont sau 45$ pentru MEG Boat. Festivalul se mută duminica la Piknik Electronik în Jean Drapeau.

Dacă sunteți mai latino, puteți să plimbați pantofii de dans la Cubaneando. Parcul Ahuntsic se transformă sâmbătă într-un festival cubanez.

Festivalurile Just for Laughs și Zoofest continuă. Nu ratați Promenade des artistes pe Ste Catherine în Quartier des Spectacles și activitățile gratuite de la Place de la Famille.

A mai rămas o zi și din festivalul Haïti en Folie în parcul La Fontaine. Vor avea și o mică paradă la ora 15:30 între parcurile Compagnon și La Fontaine.

Nici Village au Pied-du-Courant nu a fugit nicăieri încă. Relaxare și bere (mai) ieftină (6$/500ml). Cam așa arată:

Dacă nici asta nu vă convine, atunci la teatru cu voi. Shakespeare in the Park continuă într-un parc de pe insulă.

Iar pentru duminică, apăsați pe imaginile de mai jos pentru a vedea trailerele filmelor care au intrat în această săptămână în cinematografe.

Un weekend liniștit să avem!