Petreceri pe stradă de Formula 1

1
Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal

Ca în fiecare an, Grand Prix aduce o mulțime de activități la care putem participa gratuit.

Chiar dacă nu mergeți pe circuitul Gilles Villeneuve, puteți alege din o mulțime de activități legate de Formula 1 în acest weekend, în Montreal.

Mai multe străzi se transformă în pietonale, câteva au instalat scene și ecrane uriașe pentru a transmite cursa în direct.

Iată lista petrecerilor organizate pe străzile din Montreal:

1. Crescent

Centrul activităților cu ocazia F1 de peste 10 ani, Crescent a instalat o scenă unde vor mixa DJ toată ziua. Barurile și restaurantele din zonă vor fi pline.

2. Peel

În fiecare an, Peel se transformă de la St. Catherine în sus într-un soi de show auto. Vă așteaptă mașini de lux și concursuri.

3. St Laurent

O mare parte din bulevard, la nord de Sherbrooke se transformă într-un târg pietonal. Terasele se revarsă pe stradă, o scenă vă așteaptă cu muzică live.

4. Little Italy

Mașini, mașini și iar mașini. Și restaurante, și activități pentru copii, și concerte. Țara de baștină a celor mai multe mașini sport nu putea să nu pregătească ceva în acest weekend.

5. Monkland

Și-n acest an, Monkland Village s-a pregătit cum se cuvine. Mașini exotice, circ, restaurante, cafenele și o zonă pentru cei mici.

One Response

  1. Elena Nicoleta Curta

    Ca sa fiti mai exacti ati putea da si orele la care vor avea loc spectacolele…