Doi români arestați în Toronto pentru furt

Foto courtesy William Mewes.

Jaful, făcut public astăzi de către polițiști, a avut loc duminică, 14 iunie.

Polițiștii din Toronto au arestat un cuplu de români care au jefuit o bătrână de 75 de ani în Scarborough, la intersecția Warden Avenue cu Finch.

Comisaru Miclescu și Claudia Miclescu de 31 de ani s-au apropiat de victimă, au tras-o lângă mașină unde au încercat să-i vândă lanțuri false din aur.

Aceștia i-au prins lanțurile la gât și au încercat să o convingă să le cumpere. La final i-au furat lanțul pe care bătrâna îl purta și au plecat.

Românii au fost arestați la scurt timp de poliția din Toronto. Ei au apărut în fața judecătorului luni dimineața. Polițiștii au formulat opt capete de acuzare printre care jaf, posesie de bunuri furate și fraudă (sub 5.000$).

Polițiștii cred că cei doi români au mai comis cel puțin o fraudă în regiunea Durham și că ar mai exista și alte victime.

Claudia Miclescu a mai fost arestată acum un an de polițiștii din Gwinnett County, lângă Atlanta, Georgia. Atunci a fost reținută pentru că cerșea fără permis. Imaginea de mai jos a fost făcută la postul de poliție de acolo.

Claudia-Miclescu-mugshot-33937989.400x800