Astăzi începe a patra ediție a Salonului Imigrării

Salonul Imigrării și Integrării vă așteaptă la Palais des congrès din Montreal.

Organizatorii estimează că la ediția din 2015 a salonului vor fi prezente între 8.000 și 9.000 de persoane, provenind din peste 100 de țări diferite.

Nu uitați să vizitați Espace CV, unde puteți să vă editați și să vă adaptați CV-ul la cerințele pieței muncii din Quebec cu ajutorul unor specialiști în recrutare.

Mai bine de jumătate din vizitatorii salonului au venit în Quebec de mai puțin de un an. Salonul are un spațiu dedicat recrutării, care se numește Recrutement express, organizat în parteneriat cu situl de recrutare online Jobboom.

Peste 180 de specialiști sunt de asemenea prezenți la salon pentru a oferi consiliere vizitatorilor în domenii precum educația, piața forței de muncă, networking-ul, imigrația sau integrarea în Canada.

De asemenea, veți putea asista la 12 conferințe, 12 întâlniri cu specialiști și nu mai puțin de 24 de ateliere pe teme de interes pentru proaspeții imigranți.

Intrarea este gratuită. Nu uitați să vă imprimați niște CV-uri și să vă actualizați profilul pe Linkedin (pentru sfaturi legate de redactarea unui CV click aici).

Program
Marți, 9 iunie 201: 10:00 – 20:30
Miercuri, 10 iunie 2015: 10:00 – 18:00

Unde
Palais des congrès de Montréal