Miercuri cu hochei și fotbal la Montreal

Tot ce trebuie să știți despre meciurile Impact și Montreal Canadiens din această seară.

Avem o miercuri excelentă! Soarele arde pe cer, nu e nici prea cald, nici prea frig. Iubitorii de hochei și fotbal au motive în plus de bucurie: Impact și Habs vor juca în această seară, din păcate aproape la aceeași oră.

The Habs se află la meciul cu numărul trei din semifinala Eastern Conference, în timp ce Impact vor juca în Canadian Cup.

Pe muchie de cuțit

The Habs trebuie să arate mai multă disciplină decât au avut în ultimul meci împotriva Tampa Bay Lightning. O înfrângere în această seară ar face ca orice meci care urmează să fie decisiv.

David Desharnais a aterizat în Tampa Bay în ultimul moment și a participat la antrenamentul de azi. Cel mai probabil va fi pe teren în această seară.

Meciul începe la ora 19:00 și va fi difuzat în Canada de TVA Sports (franceză) și CBC (Engleză). USA Network îl va transmite la sud de graniță.

Duel canadian

Montreal Impact trebuie să-și revină după teribila înfrângere din finala Ligii Campionilor CONCACAF și să-și apere titlul de campioană a Canadei în această seară.

Echipa Montrealului va juca împotriva rivalilor de la Toronto FC. Meciul reprezintă primul tur din semifinala campionatului Canadei. Campioana Canadei va juca din nou în Champions League.

Toronto FC va fi nerăbdătoare să-și ia revanșa în fața unei echipe care i-a eliminat în ultimele două campionate, o dată chiar cu 6-0.

Meciul începe la ora 19:30 și va fi transmis de TVA Sports 3 (franceză) și Sportsnet (engleză).