Montreal de weekend

Irina-Camelia Begu (33 WTA) la antrenamente înainte de meciurile Fed Cup România-Canada
(Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal)

Un weekend cu mult tenis și temperaturi un pic peste 10 grade.

Șontâc, șontâc, vine primăvara și la Montreal. Am avut câteva zile cu 20 de grade săptămâna asta, nu-i rău deloc. Weekendul acesta va fi dedicat tenisului.

Pentru piesa de vineri am ales o trupă francofonă din Montreal. Hôtel Morphée sună excelent, apăsați play pentru o piesă care se cheamă Garde à vous. Nu uitați de meciul 2 din playoffs, Habs vs Senators începe vineri seara.

Și să revenim la tenis. Echipa României se află la Montreal deja de câteva zile. În această dimineață a avut loc tragerea la sorți pentru meciurile din weekend. Irina-Camelia Begu va începe seria Sâmbătă, la ora 13. Click aici pentru programul complet.

Vă mai batem o dată la cap cu Festivalul Filmului Sud-American. Aveți o mulțime de lung metraje premiate pe la festivaluri din toată lumea, merită să aruncați o privire. Măcar să vedeți ce trebuie downloadat (legal, bineînțeles). Biletul costă 12$.

Dacă sunteți pasionați de motoare, tatuaje și/sau burlesque, le găsiți pe toate în Laval, la Bike & Tatoo Show.
Bike-Tatoo-Laval

Gamerii trebuie să meargă neapărat la Centre des Sciences de Montreal! Expoziția Game On adună într-un singur loc peste 100 de jocuri video și toate consolele posibile, de la Atari până la Xbox One.

Avem și un festival de animație. Animaze a început la Concordia și va ținte tot weekendul.

Ultimul weekend din festivalul Vue sur la Relève, dedicat artiștilor din țările francofone.  Găsiți de toate: muzică, dans, teatru, circ.

Dacă trebuie să vă reîmprospătați garderoba, avem exact ce vă trebuie: 130 de designeri din Quebec scot la vânzare ce au prin stocuri la prețuri reduse cu 50-80%.  Pentru asta trebuie să vă duceți până la Marché Bonsecours.

Era să uităm: să NU vă duceți la expoziția despre greci de la Pointe-à-Callière. O să plătiți 20$ ca să vă uitați la niște proiecții și câteva artefacte, totul într-o înghesuială ca în autobuz.

Iată și filmele care au intrat zilele acestea în cinema. Să avem un weekend plăcut și Hai România! + GO Habs, GO!