Impact vrea să facă istorie în această seară

1
Imagini courtesy Impact Montreal.

Echipa din Montreal este la un meci distanță de o calificare istorică în finala Ligii Campionilor CONCACAF.

Impact Montreal se află în Costa Rica unde va întâlni echipa Alajuelense în seara aceasta, de la ora 22:00, ora Montrealului.

Montrealezii au reușit pe 19 martie un nesperat 2-0 pe teren propriu. Alajuelense are în această seară o singură opțiune: să atace din primul minut al partidei.

Meciul va avea loc pe stadionul Alejandro Morera Soto din Alajuela. Toate cele 18.000 de locuri au fost vândute. Pentru a-i elimina pe montrealezi, echipa din Costa Rica trebuie să câștige la o diferență de cel puțin două goluri.

Dacă va merge în finală, Impact va întâlni cel mai probabil o altă echipă din Costa Rica: Herediano a bătut América de México cu 3-0 în primul meci din semifinale.

Meciul este transmis de TVA Sports și Sportsnet.

One Response

  1. Steve Harper von Craiova

    Desi au avut o evolutie oscilanta, fotbalistii de la Impact s-au calificat pe merit. Nu pot sa nu remarc maniera cel putin ciudata de arbitraj si regulile la fel de ciudate din fotbalul nord-american… Portarul canadian a fost lovit in cap cu un obiect, insa arbitrul n-a luat nicio masura, ba chiar l-a avertizat oe portar sa inceteze cu “simularile” !!! La final, un atacant costarican a avut o intrare crimunala la portar si obiectele au inceput din nou sa zboare din tribune… aceeasi lipsa de reactie! Ca termen de comparatie, in mult-blamatul campionat romanesc, pentru o bricheta aruncata din tribune a fost intrerupt meciul, iar echipa organizatoare a pierdut meciul la masa verde cu 3-0!