Echipa României, prezentată la Fed CUP în Montreal


Echipele României și Canadei au răspuns întrebărilor presei la arena Maurice Richard.

Româncele sunt mulțumite de condițiile de joc și au declarat că suprafața terenului, chiar dacă mai rapidă, le avantajează.

Raluca Olaru: „Condițiile sunt bune, ne acomodăm cu suprafața, echipa este bună din punctul meu de vedere. Abia aștept să vină meciurile și să jucăm.

Alexandra Dulgheru: „Este frumos să jucăm în echipă, în general suntem obișnuite să jucăm singure… Putem să luptăm într-un alt fel, nu numai pentru noi ci și pentru țară. Este o onoare pentru fiecare dintre noi să-și reprezinte țara.

Alina Cercel Tecsor: „Suprafața de joc ne avantajează. Într-adevăr este rapidă.  Așteptăm mulți români să ne încurajeze.

Irina Begu: „La Galați ne-a ajutat foarte mult publicul, datorită lor am câștigat acel meci de dublu. Sper să vină și aici să ne încurajeze, contează foarte mult ajutorul lor.

Andreea Mitu: „Mă bucur că fac parte din echipă atmosfera este foarte ok, ne antrenăm, ne pregătim intens și sperăm să facem treabă bună.

De cealaltă parte, Eugenie Bouchard s-a anunțat mulțumită de faptul că poate reprezenta Canada la Montreal, orașul în care s-a născut. Sportiva a recunoscut și de ce nu poate să participe la toate meciurile FED Cup:

„Pentru Fed Cup nu obținem puncte. În plus, e într-adevăr greu de jucat în toate Fed Cup și în toate turneele. De obicei un nou turneu începe imediat după weekendul Fed Cup. Încerc să joc mult, dar acesta este motivul pentru care nu am jucat în februarie.”