Case pe roți

Dacă visați la vară și vă gândiți la o rulotă, mai aveți doar o zi să vizitați Salonul RV.

N-am găsit ce-am căutat. Nu voiam să vedem numai RV-uri porcești, ne gândeam că o să fie prezentă și Westfalia, măcar cu un mic VW flower power.

Dar nu. Salonul RV este plin aproape în întregime de autobuze și rulote pentru care ai nevoie de un camion cu 300 de cai putere ca să le poți trage.

Păi se poate să lași canapeaua acasă? Dacă tot avem LED TV înăuntru, trebuie și canapeaua. Și să mai punem două fotolii. Așa, perfect. A… să nu uităm șemineul!

Am văzut chiar unul care se chema „Freedom cumva”. Libertate cu 160$ pe săptămână timp de 10 ani. Acum da, acum ne putem simți liberi în mijlocul naturii.

Zicem natură, dar e o noțiune relativă. Mai degrabă o parcare, că e cam greu de întors ditamai hardughia pe drumuri mai puțin bătute. Deci natură cu mult, mult asfalt.

Cum spuneam, noi nu am găsit nimic. Poate suntem de vină că nu vrem să ne uităm la LED TV-uri (cele trei la număr în anumite RV-uri, unul neapărat instalat în exterior) și nici nu vrem să ascultăm muzică la sistemul suround instalat în afara mașinii.

Orișicât, pentru 13$, cei curioși cum arată înăuntru rulotele pe care le tot vedem vara pe autostradă pot să se lămurească. Noi spunem că nu merită. Oricum costă 15.000$ cortul pe roți și peste 200.000$ unele autobuze.

Între 26 și 28 martie, salonul se mută la Quebec City.