Montreal de weekend

Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal

Mâine e Valentine’s Day, nu uitați să luați o floare!

A trecut și vinerea aceasta, am înghețat zdravăn, dar e weekend! Sperăm că v-ați ferit azi de mâțe negre (vineri, 13). Mâine ne așteaptă -10°C (-18) cu 3 cm de zăpadă, iar duminică va fi soare și -16°C (-27!).

Dacă nu v-am speriat deja și ați decis să nu ieșiți din casă, dați play la piesa de vineri și ia să vedem ce se întâmplă în Montreal.

Festivalul Barbegazi începe la Stadionul Olimpic. Demonstrații de snowmobile, fatbike și snowskate, concursuri de tăiat bușteni. Perfect pentru a petrece Saint Valentine’s!

Sâmbătă putem participa la Marea Bulgăreală la 14:00, în parcul Jeanne-Mance. Peste o mie de montrealezi vor ieși la o bulgăreală în masă!

Cei mai Zen pot merge, ca în fiecare sâmbătă dimineața, la o oră de yoga pe zăpadă în parcul La Fontaine.

Pe seară putem dansa la Hivernale, care continuă cu muzică, DJs, mâncare, bar complet și curling bavarez, în fiecare vineri și sâmbătă la stadion.

Câteva sute de bicicliști de adună duminică la ora 9:30 la Espace La Fontaine în parcul cu același nume. De aici pornesc la o cursă de 15 km. Startul se dă la ora 10.

Dacă mai aveți chef de stat pe afară, aproape toate patinoarele sunt deschise. Există unul aproape în fiecare parc. Uitați aici o hartă.

Pentru cei care vor să stea la cald, iată ce filme au intrat săptămâna aceasta în cinematografele din Montreal. Click pe poză pentru fiecare trailer.

Să avem un weekend călduros!