Cadouri canadiene pentru nominalizații la Oscar

Imagini Rocky Mountaineer CC BY 2.0 courtesy Ruocaled.

Sirop de arțar organic din Quebec și excursii în Rockies, pe lista cadourilor VIP.

Produsele pe bază de sirop de arțar organic ale firmei RouGe Maple, la 230 km de Montreal, și-au făcut loc în plasele de cadouri ale nominalizaților la premiile Oscar.

Siropul RouGe Maple este inclus pe lista cadourilor oferite nominalizaților la Oscar încă din 2012. Printre actorii care au primit anul trecut sirop de arțar din Quebec se numără Sandra Bullock, Julia Roberts, Leonardo di Caprio și Meryl Streep.

Dacă vreți neapărat să gustați siropul de arțar 100% organic al celor de la RouGe Maple trebuie să fiți pregătiți să cheltuiți cel puțin 50$, cât costă o sticlă de 500 ml.

S-a strecurat și un pic de British Columbia în plasa de la Oscar. Printre cadouri se numără o călătorie de lux cu trenul prin Canadian Rockies, oferită de compania Rocky Mountaineer. Călătoria de 7 nopți prin Rockies vă lasă cu 3.000$ mai săraci, însă Rocky Mountaineer oferă excursii și la 5.300$.

Anul trecut, în cadrul cadourilor VIP de la Oscar, compania a oferit o călătorie pentru două persoane în valoare de aproape 7.000$ între Banff (Alberta) și Seattle (US).

Nominalizații la premiile Oscar primesc cadouri în valoare de aproximativ 200.000$ în acest an.

Vizitați situl oficial al premiilor Oscar pentru lista completă a nominalizărilor.