Montreal de weekend

Foto Cristian Mijea / Știri de montreal

O sâmbătă cu -24ºC, urmată de o dumincă la 2ºC cu ninsoare.

Încet, încet am ajuns la jumătatea lunii Ianuarie. Pentru cei care numără, mai avem 63 de zile până vine primăvara. Mult, dar între timp avem de schiat și de patinat. Să ne intrăm, deci, în formă cu piesa de vineri și să începem cu starea patinoarelor.

91% dintre patinoarele de pe insulă sunt funcționale. Nu mai avem nicio scuză, există unul aproape în fiecare parc.
Iată harta:Click aici pentru full screen.

Pentru muzică și dansuri, dați o fugă la Stadionul Olimpic. Hivernale continuă cu muzică, DJs, mâncare, bar complet și curling bavarez, în fiecare vineri și sâmbătă la stadion.

În același registru, vine IglooFest, varianta hivernală a lui Piknic Électronik. Party în aer liber în fiecare seară de weekend în Vechiul Port. Nu ratați scena Sapporo -Visuel, unde vor fi acasă proiecțiile video.

Nu s-au terminat nici serile dansante pe patine, în Mile End. Se întâmplă sâmbătă seara, iar intrarea e 10$ (8$ pentru bilet cumpărat on-line).

A început și Salonul Auto la Palais des Congrès. Alfa Romeo se adaugă în acest an pe lista expozanților. Nu vor lipsi Maserati, Aston Martin, Rolls‐Royce, Bentley, Lamborghini și Ferrari. Biletul costă 12$(6$ sub 12 ani).

Iar dacă tot petrecem mai mult prin casă în această perioadă, de ce să nu facem o vizită kinky la Salon de l’amour et de la Séduction. Biletul costă 17,50$. (Foto courtesy Jo Gorsky / Salon de l’Amour et de la Séduction).

Cam asta se întâmplă în acest weekend. Iată și lista filmelor care au intrat în cinematografe în această săptămână (click pe afiș pentru trailer):

Sâmbătă este și ultima zi a festivalului de teatru Wildside Festival la Teatrul Centaur.

Un weekend călduros să avem!