Montreal de weekend

Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal

Pfiu, a trecut tura asta de frig, putem ieși din casă.

O săptămână cam nebună, bine că se termină. Piesa din această vineri e a lui Bob Marley, cântată de Chris Cornell.

Hivernale continuă Stadionul Olimpic. Avem muzică, DJs, mâncare și bar complet, patinoar și curling bavarez în fiecare vineri și sâmbătă la stadion.

De preferăm ceva mai liniștit putem să ne luăm patinele și să ieșim afară. Frigul din ultima vreme înseamnă și deschiderea patinoarelor de pe insulă. Vestul e mai leneș, dar și așa, 67% dintre patinoarele din parcuri sunt funcționale.

Iată harta:Click aici pentru full screen.

Vă țineți bine echilibrul? Puteți să mergeți la dans la căminul coltoral patinoar. Cine putea să pregătească seri dansante pe patine, dacă nu Mile End. Se întâmplă sâmbătă seara, iar intrarea e 10$.

V-ați propus să trăiți mai sănătos în 2015? Puteți începe cu HALEXPO sau Expo Vie Active et en Sante. Sport, ateliere culinare, yoga, zumba și kizomba, salsa și tango. Am obosit deja. Începe la 10, vedeți aici.

Dacă nu ne-a ieșit încă frigul din oase putem să mergem la teatru. A început un festival mic, dar longeviv și îndrăzneț. Festival de teatru Wildside Festival a ajuns la ediția cu numărul 18. Ține 10 zile la Teatrul Centaur.

Pentru că avem printre noi oameni care urăsc teatrul (oare de ce?) iată lista filmelor care au intrat în cinematografe săptămâna aceasta (click pe poster pentru trailer):

Un weekend cald să avem!