Montreal de weekend

Foto arhiva Știri de Montreal.

Ați rezistat ofertelor de Black Friday? Foarte bine, oricum nu era mare lucru de capul lor.

Rezistați și luni, de “Cyber Monday“, când lanțurile de magazine vor încerca iar să vă vândă ceva. De altfel este ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI de 1 decembrie, nu?

Înainte de toate, cetățeni ai Republicii Moldova, nu uitați să votați! O puteți face duminică pe Cote des Neiges în Montreal, la Ottawa și Toronto.

Bun, acum click play pentru muzichia de vineri și să trecem la ce-i de făcut în weekend.

A mai rămas doar duminică din Festivalul de Film Românesc (Centrul Segal). Avem de ales între „Poarta Albă” a lui Nicolae Margineanu (19:45, trailer aici) și „Maria”, în regia lui Peter Netzer (21:30, IMDB).

Dacă n-ați apucat să participați la parada lui Moș Crăciun din Centrul Montrealului, nu e totul pierdut. În seara asta (vineri) vine Moșul cu tot alai în Mica Italie, pe St. Hubert. Deși e mai mică, este o paradă mult mai frumoasă:

Tot vineri seara îi putem vedea live la Place des Arts pe nebunii de la Mythbusters. Cel mai ieftin bilet costă 40$.

Suntem tare curioși dacă reușiți să vizitați Salonul Animalelor de Companie împreună cu ăi mici și scăpați de acolo fără să cumpărați ceva fluffy.

Iar dacă vreți totuși să spargeți niște bani, puteți să o faceți pe ceva cu stil. Designerii emergenți din Montreal au un mic bazar la SAT în acest weekend. O mulțime de cadouri unice.

Festivalul dedicat lui Johann Sebastian Bach continuă, la fel și festivalul de film gay Image + Nation.

Un weekend plăcut să avem!

PS. Dacă vedeți hard discuri (4TB+) la super ofertă, să ne ziceți. 🙂