Meciul lui Bute, amânat

Lucian Bute și-a prezentat fanilor și reprezentanților media noul său antrenor, Freddie Roach.

Lucian Bute s-a accidentat în timpul antrenamentelor.

Președintele Interbox, Jean Bédard, a confirmat marți într-o conferință de presă accidentarea lui Lucian Bute și amânarea meciului programat pe 6 decembrie împotriva argentinianului Roberto Feliciano Bolonti (35-3-0, 24 KO).

Pugilistul român s-a accidentat la spate în timpul antrenamentelor. Jean Bédard nu a putut să ofere amănunte despre accidentarea lui Bute. Nu a putut confirma nici măcar dacă este de partea lombară, sau de cea superioară a spatelui.

Bute se antrena în Filipine alături de Manny Pacquiao. Românul s-a separat de fostul său antrenor Stéphan Larouche după înfrângerea din meciul împotriva lui Jean Pascal.

Bute și-a anunțat noul antrenor la jumătatea lunii septembrie (galerie foto). El este antrenat acum de renumitul Freddie Roach, fost boxer, numit de șase ori antrenorul anului în SUA.

Jurnalistul sportiv Dan Pou, animatorul transmisiilor de box pentru postul de radio FM93 din Quebec a comentat pe twitter că nu crede în accidentarea lui Bute. Părerea sa este împărtășită și de Anthony Marcotte, redactor la TVA Sports.