Lucian Bute a prezentat azi noul antrenor

Lucian Bute și-a prezentat fanilor și reprezentanților media noul său antrenor, Freddie Roach.

Bute va fi antrenat de celebrul Freddie Roach.

Lucian Bute a invitat reprezentanții media la restaurantul Cage aux Sports din Boucherville în această dimineață pentru a-și prezenta noul antrenor și pentru a dezvălui planurile pe următoarea perioadă.


„Este o onoare să pot beneficia de sfaturile unui antrenor de renume! Intenționez să mă dedic trup și suflet și să revin în forță pentru fanii mei și pentru ceilalți amatori de box”, a declarat Lucian Bute.

Freddie Roach, de șase ori antrenorul anului în SUA, este noul antrenor al boxerului român. Roach s-a declarat impresionat de capacitatea de luptă și de muncă a lui Bute și a hotărât să îl antreneze.

Lucian Bute a anunțat de asemenea trecerea de la categoria super-mijlocie la semigrei. El va zbura către Filipine pentru a se antrena alături de Manny Pacquiao, de opt ori campion mondial la categoria semi-mijlocie.

Noul antrenor al lui Lucian Bute a antrenat luptători celebri ca și Oscar De La Hoya (Golden Boy) și Julio Cesar Chavez jr. Freddie Roach antrenează acum încă doi boxeri: Miguel Cotto și Manny Pacquiao.

Boxerul s-a separat de fostul său antrenor Stéphan Larouche după înfrângerea din meciul împotriva lui Jean Pascal de la începutul anului.

Președintele Iterbox a declarat că va face cunoscut numele următorului adversar al lui Bute până la sfârșitul lunii septembrie.