Weekendul în Montreal

Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal

Cald, bine, poate o ploaie scurtă duminică.

Bun, ia să vedem ce putem face în weekend în Montreal. Dacă nu aveți chef de mers la ștrand, la vreun parc acvatic sau plajă din jurul Montrealului, dar vreți să rămâneți în zona sporturilor acvatice, puteți să dați o fugă până în Jean Drapeau. În acest weekend are loc ediția din acest an a curselor cu bărci dragon. Avem poze de anul trecut aici.

Festivalul Just for Laughs și Zoofest continuă și în acest weekend. Nu ratați Le Boulevard des arts pe Ste Catherine în Quartier des Spectacles și activitățile gratuite de la Place de la Famille. Sau poate un Russell Peters la Salle Wilfrid Pelletier?

Festivalul de film Fantasia continuă cu o selecție de filme SF, fantastice sau pur și simplu ciudate. Zombies, karate, săbii, desene animate și câteva filme-cult din anii 1970.

Puneți-vă pantofii de dans pentru Montreal Electronic Groove Fest. Suna bine Mozart’s Sister @Sala Rosa, APigeon @Divan și Seoul @SAT. Biletul e 20$. Festivalul se mută duminica la Piknik Electronik în Jean Drapeau.

Dacă sunteți mai latino, puteți să plimbați pantofii de dans la Cubaneando, că doar nu o să facă mofturi. Parcul Ahuntsic se transformă sâmbătă într-un festival cubanez. Căldură o să avem, poate și umiditate, o să fie ca-n Havana. Salsaaaaa!

Nici Satul Efemer nu a fugit nicăieri încă. Relaxare și bere (mai) ieftină. Am pus aici o galerie foto ca să vedeți despre ce e vorba.

Dacă nici asta nu vă convine, atunci la teatru cu voi. Și Shakespeare in the Park continuă. La fel și siestele muzicale din Grădina Botanică. Și la fel și artificiile. Sâmbătă e rândul Australiei să ne arate ce poate.

Weekend plăcut!!! Lăsați un comentariu dacă am uitat ceva.