Happy Canada Day!

1 iulie, 2013. Parada de ziua Canadei pe Sainte Catherine.
FOTO: Cristian Mijea / Știri de Montreal.

Canada împlinește 147 de ani!

Paradă în centru, salve de tun și artificii în Vechiul Port, muzică tradițională la Chalet-ul de pe Mont Royal, iată cum puteți sărbători Ziua Canadei. Firește, asta în cazul în care nu vă mutați sau nu ajutați la mutat.

Parada

A 36-a ediție a paradei de Canada Day începe la ora 11:00 pe Saint Catherine, între Rue du Fort și Phillips Square. Desertul de la final are aproape trei metri pătrați și ajunge pentru 2.500 de oameni, conform organizatorilor.

Chalet du Mont Royal

Pentru muzică și dansuri tradiționale inuite trageți o fugă până la Chalet du Mont Royal. Concertul începe la ora 15:00.

Vechiul Port

Aici activitățile încep  la ora 12:00 cu jocuri gonflabile pentru copii, expoziții și salve de tun. Pentru lista întreagă și lungă a activităților click aici. Ziua Canadei în port se încheie cu un concert la 20:30. Focurile de artificii încep la 22:15 în Parc de la Cite-du-Havre.

În cazul în care decideți să patrulați străzile orașului în căutare de comori lăsate în urmă după mutat, aveți grijă de unde le culegeți. Nu luați lucruri din lemn din fața clădirilor prost întreținute, s-ar putea să fie infestate de ploșnițe.

Dacă vă mutați astăzi, noi vă ținem pumnii.

HAPPY CANADA DAY!