Primarul Montrealului va avea o emisiune TV

Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal

Începând cu 3 octombrie îl vom putea urmări pe Denis Coderre în direct la LCN.

Emisiunea se va numi „Am o întrebare, domnule primar” și va fi difuzată pe LCN, canalul de știri al TVA.

Primarul Montrealului va fi prezent timp de 30 de minute, săptămânal, în studiourile TV. Emisiunea va începe sub forma unui interviu pe diverse subiecte de actualitate, selectate de către echipa editorială a LCN.

Coderre va răspunde apoi la întrebări din partea cetățenilor din Montreal. Aceștia vor putea interacționa cu primarul prin intermediul Twitter și Facebook.

Emisiunea „Am o întrebare, domnule primar” va fi o oportunitate unică de a obține informații de primă mână de de la primarul orașului.

„Emisiunea va permite cetățenilor să ridice probleme de interes și le oferă acces la administrația municipală. Astfel, cetățenii pot contribui la deciziile pe care le avem de luat”, a declarat Denis Coderre.

Primarul a mai declarat că se află în tratative cu alte posturi TV și radio pentru realizarea unei emisiuni echivalente în limba engleză.

LCN a bătut palma cu primarul pentru 26 de emisiuni începând din această toamnă. Canalul TV face parte din rețeaua grupului TVA, filială a Quebecor Media Inc.