Petreceri pe stradă de Formula 1

Foto Cristian Mijea / Știri de Montreal

Ca în fiecare an, Grand Prix aduce o mulțime de activități la care putem participa gratuit.

Chiar dacă nu mergem pe circuitul Gilles Villeneuve, avem o grămadă de activități legate de Formula 1 în acest weekend, în Montreal. Mai multe străzi se transformă în pietonale, câteva au instalat scene și ecrane uriașe pentru a transmite cursa în direct.

Iată lista petrecerilor organizate pe străzile din Montreal:

1. Crescent

Centrul activităților cu ocazia F1 de peste 10 ani, Crescent a instalat o scenă unde vor mixa DJ toată ziua. Barurile și restaurantele din zonă vor fi pline.

2. Peel

În fiecare an, Peel se transformă de la St. Catherine în sus într-un soi de show auto. Vă așteaptă mașini de lux și concursuri.

3. St Laurent

O mare parte din bulevard, la nord de Sherbrooke se transformă într-un târg pietonal. Terasele se revarsă pe stradă, o scenă vă așteaptă cu muzică live.

4. Little Italy

Mașini, mașini și iar mașini. Și restaurante, și activități pentru copii, și concerte. Țara de baștină a celor mai multe mașini sport nu putea să nu pregătească ceva în acest weekend. Atât de multe activități încât programul are 48 de pagini.

5. Monkland

Surprinzător, Monkland Village s-a pregătit cum se cuvine acest an. Mașini exotice, circ, restaurante, cafenele și o zonă pentru cei mici.


 

Montreal oferă activități și celor care nu sunt fani Formula 1. Puteți să fugiți de gălăgie la TOHU pentru un festival al zmeelor, să vă plimbați printre expozanți și să participați la ateliere ecologice la stadionul olimpic sau să meditați la a treia ediție a festivalului de yoga din Montreal.

În cazul în care ajungeți la stadion, puteți vizita și parcul Exalto, primul parc acrobatic din America de Nord.

Oh, iar dacă stați în Cote-Saint-Luc, fugiți duminică la ora 11 până la bibliotecă! Primăria inaugurează o grădină demonstrativă, iar primii 400 de participanți vor primi un răsad de roșie, gratuit. Să luați cu voi o dovadă de reședință.

Se pare că o să fie soare și cald. Weekendul perfect!