Un weekend bun pentru hochei

Foto courtesy Alexandre Normand

O victorie spectaculoasă pentru Habs.

Un final de meci nerecomandat pentru cei cu inima slabă. Conduși cu 4-1 sâmbătă, Habs au reușit să-și revină și să egaleze meciul împotriva Ottawa Senators în ultimele patru minute din timpul regulamentar de joc. Performanța a fost ratată de aproape un sfert dintre spectatorii aflați la Bell Center care au plecat supărați înaintea finalului.

Desharnais a fost autorul golului care a egalat meciul, cu numai 0,3 secunde rămase din meci! Subban a fost autorul pasei care a adus egalarea. Francis Bouillon a adus golul victoriei după un minut și jumătate de prelungiri, în fața unor Senatori nervoși și destabilizați. Ottawa Senators 4 – 5 Montreal Canadiens.

Canadienii au încheiat weekendul învingând duminică și Buffalo Sabres cu 2-0. Surpriza antrenorului a fost Dustin Tokarski, portarul de 24 de ani, împrumutat de la Hamilton Bulldogs (AHL). Tokarski a apărat impecabil, în timp ce Brendan Gallagher și Dale Weise au înscris câte un gol. Montreal Canadiens se află acum pe locul 2 în divizie.

The Habs vor întâlni Colorado Avalanche mâine la Bell Center. Puteți consulta programul Canadienilor la orice oră pe Știri de Montreal, în meniul Calendar (navigați în josul paginii). GO, HABS, GO!