1.000 de cărți românești la 1$/titlul

Foto courtesy Abhi Sharma

Rotație de stoc la Biblioteca Românească: 1.000 de titluri contra unei donații de 1$/cartea.

Cel mai iubit dintre pământeni, Moș Goriot, Romanul adolescentului miop, Mizerabilii, Meșterul Manole, plus alte câteva mii de titluri din care puteți alege. Biblioteca Românească oferă până la 1.000 din cele 5.000 de cărți disponibile online contra unei donații sugerate de 1$/titlu.

Cele 1.000 de cărți sunt oferite celor interesați în cadrul unui proces de rotație de stoc cu scopul de a face loc unor titluri noi. Biblioteca are în acest moment în așteptare pentru a fi procesate aproximativ 3.000 de cărți.

Majoritatea cărților de pe situl Bibliotecii Românești sunt în limba română, cu excepția domeniilor de carte în engleză și franceză, unde sunt disponibile fie cărți despre România, fie cărți de autori români traduși în engleză sau franceză.

Pentru a intra în posesia cărților, cei interesați trebuie să își aleagă minimum 20 de titluri de pe situl Bibliotecii Românești și să trimită lista la adresa carte@bibliotecaromaneasca.org. Reprezentanții bibliotecii pregătesc lista și vă contactează pentru a stabili punctul de întâlnire pentru preluare.

Pentru cei care nu știu, Biblioteca Românească este prezentă în comunitate de 4 ani și este un proiect bazat 100% pe voluntariat. Donația sugerată este de 1$ pe titlu, dar noi credem că o astfel de inițiativă merită susținută cu mult mai mult, așa că nu ar strica dacă am fi mai generoși de 1$/carte.