Noi arestări în cazul româncelor obligate să se prostitueze în Montreal

Patru operatori de saloane de masaj au fost arestați în Montreal

Ofițeri ai diviziei de imigrare și pașapoarte ai poliției federale canadiene, împreună cu SPVM și Poliția de Frontieră (CBSA), au efectuat noi descinderi la saloane de masaj din Montreal și împrejurimi. Operatorii saloanelor Centre de massothérapie Papillon, Spa Océan Massothérapie și Clinique de santé Ginseng au fost arestați.

Yan Fang Chen de 35 de ani

Căutată de RCMP: Yan Fang Chen de 35 de ani

Aceasta este a doua operațiune polițienească legată de cazul celor trei românce introduse ilegal în Canada și obligate apoi să se prostitueze în saloane de masaj din zona Montrealului. Alți trei patroni ai unor saloane de masaj au fost arestați cu o săptămână în urmă.

Louis Lefebvre (48 de ani), Fa Ming Tang (43 de ani), Yan Ming Chen (31 de ani) și Zhi Hui Zhong (44 de ani) au fost arestați în urma ultimelor descinderi. Poliția este în căutarea coproprietarei salonului de masaj Spa Océan Massothérapie, Yan Fang Chen de 35 de ani, pentru care a emis un mandat de arestare.

Cei cinci sunt acuzați de operarea unei case de toleranță și proxenetism.

Doi clienți aflați în saloane în timpul descinderilor au fost și ei arestați. Ei sunt acuzați că s-au aflat într-o casă de toleranță fără a avea vreo scuză legală (Section 210 (1) Criminal code).

Toate arestările sunt parte a operațiunii polițienești numită Project Combative, care țintește o organizație de crimă organizată implicată în traficarea de persoane din România în Canada. Serafin Cirnaru, acuzat că a planificat introducerea ilegala a mai multor familii de români în Canada, a fost arestat împreună cu alți șase indivizi.

Foto (CC BY 2.0) courtesy Average Jane.