Trei arestări – trafic de persoane cu românce

Trei patroane de saloane de masaj arestate.

La o lună după arestarea lui Marius Trifu Miclescu, acuzat de trafic și sechestrare de persoane, polițiștii de la RCMP au arestat și patroanele saloanelor de masaj în care lucrau forțat trei tinere din România.

Ele sunt acuzate de operarea unei case de toleranță și proxenetism.  Cele trei patroane, Li Wang (53 ani) Yi Zhang (38 ani) și Dong Bai (39 ani) au fost arestate după descinderi la saloanele  Spa Angel și Massage du Centre din Montreal și la Centre Maxi Santé din Dorval.

Cele trei femei trebuie să răspundă și la acuzații de trafic de persoane, la fel ca Marius Trifu Miclescu, românul de 38 de ani arestat în octombrie. De la arestarea sa, Miclescu a reușit să mai culeagă un alt set de acuzații, încercând să contacteze victimele, deși există o interdicție judecătorească în acest sens.

Toate arestările sunt parte a operațiunii polițienești numită Project Combative care țintește o organizație de crimă organizată implicată în traficarea de persoane din România în Canada. Serafin Cirnaru, acuzat că a planificat introducerea ilegala a mai multor familii de români în Canada, a fost arestat împreună cu alți șase indivizi.

Foto (CC BY 2.0) courtesy Average Jane.