Noi acuzații aduse românului arestat pentru trafic de persoane

Foto courtesy Biggunben.

Poliția federală a depus la tribunalul din Montreal 20 de noi acuzații împotriva lui Marius Trifu Miclescu.

Românul de 38 de ani din St-Leonard a fost arestat de RCMP pe 22 octombrie sub acuzația de trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul este acuzat că ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane care aducea românce în Canada și le obligau să se prostitueze în saloane de masaj ilegale din zona Montrealului. Potrivit poliției, patru victime de origine română au fost identificate până în prezent. Cel puțin una dintre cele patru românce a petrecut mai mulți ani într-un salon de masaj.

Valentin-DUMITRU

Valentin DUMITRU este în continuare căutat de polițe.

Conform noilor acuzații, Trifu Miclescu a reușit să ia legătura cu victimele de mai multe ori de la data arestării sale, deși primise un ordin judecătoresc care îi interzicea orice contact, direct sau indirect, cu cele patru femei. RCMP susține că Miclescu ar fi contactat victimele de 20 de ori în perioada 24 octombrie – 5 noiembrie. Polițiștii nu au specificat însă cum a reușit să intre în contact cu ele.

Trifu Miclescu este programat să apară în fața judecătorului săptămâna viitoare. Acesta va decide dacă poate fi eliberat pe cauțiune.

Poliția este în continuare în căutarea unui al doilea bărbat care face parte din rețea și nu exclude să mai facă și alte arestări. Un mandat de arestare a fost emis pentru Valentin Dumitru, 54 de ani, tot din Saint-Léonard.

Foto courtesy  Biggunben.