Două crime în două zile

FOTO: Cristian Mijea / Arhiva Știri de Montreal.

Amândouă crimele au avut loc în arondismentul Côte-des-Neiges-Notre-Dame-de-Grâce.

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat și acuzat de crimă de gradul II. În urma unui apel al vecinilor, poliția din Montreal a descoperit o tânără de 20 de ani cu răni grave într-un apartament din Notre-Dame-de-Grâce.

A fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Suspectul, aflat în apartament la sosirea poliției, a fost arestat. Atacul, care a survenit în urma unui conflict domestic, a avut loc într-un apartament de la intersecția Grand Boulevard cu St-Jacques.

Polițiștii din Montreal investighează în același timp o altă crimă în Côte-des-Neiges. Un autoturism aparținând companiei Diamond Taxi a accidentat o mașină parcată la intersecția Côte-Sainte-Catherine cu  Darlington Avenue. Pompierii ajunși la fața locului au descoperit că șoferul avea răni care nu puteau surveni în urma unei coliziuni auto.

Bărbatul de 45 de ani era afiliat companiei de taximetre de 16 ani și nu avea cazier. Polițiștii nu au dat detalii legate de arma care a fost folosită în acest caz. Ei încearcă să afle mai multe detalii despre ultima cursă a taximetrului. Aparatul de taxat era încă în funcțiune. Victima nu a mai apucat să apese butonul de panică din dotarea mașinii.

Acestea sunt crimele cu numărul 27 și 28 din acest an din Montreal.