Excavator înghițit de o groapă în Montreal

6 august, 2013. O groapă de 8m lungime și 5m lățime a înghițit un excavator care se pregătea să sape o porțiune din Saint Catherine pentru a repara o scurgere de apă.

 

Echipajele de urgență au fost chemate la fața locului în jurul orei 9.

O groapă de 8m lungime și 5m lățime a înghițit un excavator care se pregătea să sape o porțiune din Saint Catherine pentru a repara o scurgere de apă. Operatorul excavatorului a fost dus la spital pentru o examinare de rutină.

Actualizat: 6 august, 16:30

Echipajele de intervenție, împreună cu primăria, au făcut un plan pentru a extrage excavatorul din goapa de pe Saint Catherine. Ei așteaptă acum aprobarea celor de la protecția muncii.

În jurul orei 21 a zilei de luni au mai făcut o încercare, fără succes, de a extrage excavatorul din groapă. Cele două macarale aduse la fața locului au trebuit să se retragă după ce terenul a fost declarat instabil. Operațiunea este îngreunată de prezența unei conducte principale de gaz în apropiere.

Traficul este blocat pe Saint Catherine între St. Mathew și Guy și pe Guy între bulevardul René-Lévesque și Maisonneuve.

Proprietarul unei săli de biliard din apropiere spune că a informat primăria în urmă cu o săptămână de o scurgere de apă care îi inunda constant subsolul. Angajații primăriei au susținut că nu există nicio problemă la țevile de apă ale orașului.

Am informat primăria acum o săptămână, dar nu au făcut nimic. – Rahman Esmaili, proprietar Sharx Pool Hall

Primăria a declarat că angajații primăriei „își fac treaba bine”, dar sunt copleșiți de problemele de infrastructură. Cu o lună înainte o altă groapă de 4 m lungime și tot atâta lățime a apărut pe Sherbrooke. Reparațiile au durat mai mult de 30 de zile.