Salonul imigrării la Montreal

1

Aflat la a doua ediție, salonul imigrării din Quebec vă așteaptă între 3 și 4 mai la Palais des congrès din Montreal.

LogoSalonImmigration1Salonul a primit anul trecut peste 7.000 de vizitatori din 105 țări. Cei care îl vor vizita în acest an vor găsi un labirint de 170 de expozanți și companii de resurse umane.

Fiind un hibrid între un târg de joburi și un ghid practic de instalare în Quebec, vizitatorii vor putea să caute informații despre orice subiect legat de instalarea în provincie.

Vor fi prezenți recrutatori și reprezentanți ai comisiilor școlare, companii în căutare de mână de lucru și instituții guvernamentale.

Puteți participa de asemena la 32 de ateliere (cu rezervare) despre antreprenoriat, networking, cum să îți păstrezi un job, viața în regiunile Quebecului etc.

Intrarea este gratuită pentru imigranți. Nu uitați să vă imprimați niște CV-uri (pentru sfaturi legate de redactarea unui CV click aici).

Pentru informații accesați www.salonimmigration.com.

One Response

  1. Nerone

    Cred ca acest salon al imigrarii ar trebui sustinut acolo unde este nevoie , din punctul meu de vedere . Adica in tarile de unde afluxul de imigranti este cel mai mare si poate se va nimeri si Romania printre ele . Spor si la mai multe articole bune