Lucian Bute îl va intâlni pe Jean Pascal, la Montreal

3

Lucian Bute se va duela cu Jean Pascal pe Stade Olympique din Montreal, în data de 25 mai 2013.

Lucian_butePentru a putea lupta cu Pascal, meciul va avea loc la categoria semigrea. Meciul va fi transmis de HBO. Jean Pascal este canadian de origine haitiană.

Nu se ştie încă dacă mişcarea lui Bute de a urca în categorie va fi permanentă.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.boxingscene.com.

3 Responses

 1. cucu

  Éric Lucas (39-7-3, 15 K.O.), Lucian Bute: (31-1-0, 24 KO). Dintre acestia doi, care credeti ca este o “legenda” quebecoasa a boxului? BINEINTELES: Eric. De ce, pentru ca este quebecos!!! Lucian a pierdut doar un meci si se regaseste in postura de “aproape de pensie”, in timp ce Eric, ramine o “legenda”! Aici-in Quebec-nu conteaza ca un quebecos a pierdut 7 meciuri intr-un mod rusinos, ci ca un “emigrant”-Bute, a pierdut un meci in mod rusinos! Bute este o “umbra” a lui Bute-mereu victorios-deoarece el nu este quebecos (chiar daca el se incinta singur ca ar fi “de aici”). Asta este atitudinea quebecosilor, fata de emigranti in general. Daca Bute vrea sa mai faca niste bani pe care sa-i imparta cu Pascal (alt emigrant in decadere), ei vor imparti banii, dar onorurile nu le vor mai avea, decit cind vor fi din nou campioni ai lumii-spre mindria quebecosilor, care cu altceva nu au a se mindri. Bute-Pascal, va fi un meci al “pensionarilor”, care nu ii mai atrage pe cei de aici, decit in masura in care se intimpla ceva in aceasta provincie-interes extrem de redus. Unde sunt artistii si fanii lui Bute, care umpleau salile la meciurile lui? A pierdut rusinos cu Froch, gata, s-a sfirsit cu simpatia! El nu-i decit un oarecare emigrant-ca si Pascal-de altfel. Aici, in Quebec, hocheiul este sport national. Daca “Le Canadiens” pierd, nimeni nu vorbeste de asta. Daca ei cistiga, pe majoritatea masinilor quebecosilor, sunt plantate steaguri cu efigia echipei “Canadiens”. Va puteti imagina ce gen de oameni “pasionati” sunt…Bute se “imbata cu apa rece”, daca el crede ca va mai trai timpurile cind era privit ca un rege aici-in Quebec. Va trebui ca timp de citiva ani inca, sa bata pe toti “Frocii” din lume, ca sa se mindreasca-din nou-quebecosii cu el, deoarece ei nu au altceva cu care sa se mindreasca, in afara de meritele altora!

  Pacat ca a ales sa vina aici Lucian, deoarece aici deziluziile sunt mari si vin din partea unor oameni fara nici un trecut si fara nici un orizont. Altfel, sa-l ajute Dumnezeu pe Lucian!

  • George

   Mie mi s-a parut ca e destul de bine privit in continuare in QC. Si la infrangerea cu Frolch presa de aici a fost mai “supportive” decat cea din Romania de ex.

   Vedem dupa meci, ii tin pumnii!