Aplicaţii mobile utile în Montreal

IB_S_CONTENT_DESCRIPTIONWRITER = Cum, în ultima vreme, există o aplicaţie pentru orice ne-ar trece prin cap, am adunat o listă de aplicaţii pentru telefoane inteligente, utilă oricui locuieşte în Montreal şi împrejurimi.

 

 

 

 

 

Prima aplicaţie din listă este Transport MTL, pentru Android. Aplicaţia funcţionează offline odată ce au fost downloadate actualizările. Conţine programul tuturor liniilor de autobuz, metrou şi tren din aproape orice oraş din Quebec. Pentru Iphone există varianta Mtl mobile.

TransportMTLTransportMTL_metroMTL Transport1

 

Dacă doriţi să ştiţi care benzinărie are preţurile cele mai bune, Gas Buddy este aplicaţia cel mai bine actualizată. Funcţionează pe Iphone şi pe Android.

 GasBuddy_cea mai ieftinaGasBuddy

În cazul în care aveţi nevoie să prelungiţi parcarea în Montreal, există aplicaţia P$ Mobile Service pentru Android şi Iphone. Deşi percepe o taxă de 0.40$ per tranzacţie, rămâne în topul celor mai utile aplicaţii ale oraşului.

P_Mobil

Vreţi să încercaţi un vin nou şi să fiţi sigur că se potriveşte cu porcul de la cuptor? SAQ a creat o aplicaţie care vă oferă sugestii şi care nu încearcă să vă vândă cel mai scump vin posibil. (IphoneAndroid).SAQ SAQ_wine

 

În cazul în care planificaţi o călătorie cu maşina, nu strică să verificaţi dacă este polei, dacă drumul e deszăpezit, dacă e în lucru sau aglomerat. Toate acestea se pot verifica cu aplicaţia oferită de Transport Quebec, 511. Puteţi chiar să vă uitaţi la camerele de supraveghere de pe autostrăzi  (Android, Iphone).

511 Quebec_trafic511 Quebec Webcam

Deşi nu e neapărat legată de Montreal, Pocket, împreună cu suita de pluginuri pentru browsere vă va transfera articolul pe care nu aţi apucat să-l terminaţi de citit pe calculator, înainte de serviciu, direct pe mobil şi-l va face disponibil offline. Astfel nu o să vă plictisiţi pe metrou  (Android, Iphone).

Screenshot_2013-01-04-17-09-17

O altă aplicaţie utilă, deşi poate să fie deprimantă, este Mint. Creată de echipa de la Intuit (Quick Books, TurboTax) aplicaţia vă organizează datele din toate conturile bancare. Astfel puteţi avea o privire de ansamblu asupra finanţelor dvs, puteţi să stabiliţi bugete şi multe altele (Android, Iphone).

Mint1Mint

Dacă am uitat vreo aplicaţie utilă legată de Montreal, lăsaţi un comentariu.